Jobba som festfixare

Många vill ha hjälp med att fixa en fest och kanske är det där du kommer in i bilden? Som festfixare, eller festarrangör kan du hjälpa till med allt från start till slut gällande en fest. Men det är en tuff bransch och det gäller att kunderna kan hitta dig.

Marknadsför dig online

Det vanligaste sättet att marknadsföra sig idag är att göra det online. Du kan göra det exempelvis genom en blogg eller sociala medier. Det är också viktigt att din verksamhet har en hemsida, gärna där kunderna kan boka dig direkt.

Du kan ta hjälp av en designbyrå för att få en väl fungerande hemsida. Men de kan även hjälpa dig att ta fram ett varumärke som gör att du sticker ut från övriga företag inom samma bransch. Även om det kostar att ta hjälp, kan det löna sig i längden att anlita experter.

Vad gör en festfixare?

En festfixare både planerar och arrangerar en fest. Det kan vara allt från att komma på ett tema tillsammans med kunden, till att du är den som anlitar catering, ser till så att alla har stolar att sitta på samt att dekorationerna är på plats. Att vara festfixare är ett varierat arbete som kräver många sociala kontakter.