Jobba professionellt som eventfixare – hyr kontor hos Helio

Brinner du för att anordna event så kanske du borde starta ett eget företag. Genom att jobba som eventfixare kan du göra din hobby till ett riktigt arbete och det kommer bidra till att du kommer att älska att jobba och tjäna pengar. Skapa ett seriöst företag och hyr in dig hos Helio för att kunna ha ett riktigt kontor att utgå ifrån.

Våga ta steget

Många går och drömmer om att starta eget och att jobba med sin hobby på heltid. Men att ta steget är det långt ifrån alla som gör. Anledningarna till det kan vara att man helt enkelt inte vågar, att man inte vet hur man ska göra och/eller att man tvivlar på sig själv. Vill man starta eget måste man dock börja någonstans. Det går sällan att gå från noll till hundra, istället är det små steg som gör att man till slut hamnar där man vill vara. Därför gäller det att ta det där första steget, som kan bli början på något större. Sen gäller det att fortsätta att gå framåt med företaget och är man säker på att det är det man vill satsa på så ska man inte sluta förrän man är där man vill vara.

Fixa ett kontor till företaget

Den som vill starta eget företag kan gå tillväga på olika sätt. Att börja med att hyra in sig på ett kontor kan vara en bra början då det ger känslan av att vara professionell från dag ett. Annars är risken att varken man själv eller kunderna tar ens företag så seriöst. Dock behöver man som ny- och småföretagare knappast hyra ett helt kontor utan det räcker oftast med att hyra en kontorsplats och det kan Helio hjälpa till med. När behovet av större kontorsytor växer, kan man expandera hos Helio vartefter.