Tre måsten inför eventet

Ska du anordna ett event? Då har du säkerligen en hel del planering framför dig. Det spelar ingen roll om det är ett privat event eller ett företagsevent som ska anordnas, eftersom båda kan ha precis lika stor betydelse och kräva lika mycket tid, pengar och engagemang från dig.

För att du ska få ett event eller en tillställning som så rolig som möjligt finns det några måsten som du bara inte får glömma bort. Är det ett stort event rekommenderar vi att du är ute i mycket god tid så att du kan säkerställa att så många som möjligt kan komma. Det kan t.ex. handla om ett företagsevent eller ett bröllop med många gäster. Här nedan listar vi tre saker som alla bra eventplanerare bör ha koll på innan, under eller efter tillställningen.

1. Städning

Städning kanske inte är det första du tänker på, men genom att boka professionell flyttstädning Kalmar eller på den plats du befinner dig på kan du underlätta för dig en hel del. En seriös städfirma kan hjälpa dig med städning inför eventet, men kan också städa ur lokalen när ni är klara.

2. Inbjudningar

I alla stress och press är det lätt att glömma bort själva inbjudningarna, men utan inbjudningar kommer få att dyka upp. Se till att inbjudningarna är klara så snabb som möjligt och att de skickas ut i god tid inför eventet. Gör dem gärna personliga och glöm inte att be dina gäster O.S.A.

3. Underhållning

Både på företagsevent och på privata fester kan underhållning vara nyckeln till en lyckad kväll. Du kan t.ex. boka in föreläsare, musiker, eldslukare, fotograf eller annat kul som du tycker passar för eventet!