Så fixar du håret till nyårsfesten

Känner du dig nervös inför nyårsfesten och letar efter tips på hur du kan fixa håret till festen? Då har du hittat rätt. Vad du ska göra beror dock på vad du har att arbeta med. Det finns dock lösningar för alla typer av hår.

Oavsett om du har tjockt hår, långt hår, kort hår eller lider av tunt hår och håravfall finns det tips för hur du kan gå tillväga för att känna dig festfin. Behöver du hjälp med tunnhårighet kan du läsa mer på nordichair.com. Visste du att Nordic hair är en hårklinik i Göteborg, Stockholm och Malmö som du kan kontakta för en kostnadsfri konsultation?

Satsa på glitter, volym och accessoarer

Det finns minst lika många hårstilar och uppsättningar som det finns hårtyper, vilket är glädjande eftersom det finns något för alla. Ska du göra dig festfin hemma ska du tvätta håret och använda hårfönen för att torka det torrt och få volym på köpet. Med hjälp av stylingprodukter kan du sedan forma en riktigt snygg retrolook med vågigt och glamoröst nyårshår.

Det spelar ingen roll vilken hårkvalitet du har om du istället satsar på en stram knut i nacken, hårgelé och glitter. Detta passar kort hår, tunt hår och tjockt hår. På nyår kan du dessutom låta accessoarerna tala och det är bara fantasin som sätter gränserna för hur du kan stajla ditt hår. Tunnhåriga kan till exempel använda löshår för att få till en look där håret kan sättas upp i olika eleganta frisyrer eller bara bäras löst över rygg och axlar.

Tips inför fester/event