Så förbereder du dig för festen

Ska du ut och festa i helgen? Kanske är det en mycket stor fest som du har sett fram emot länge och som du verkligen vill förbereda dig för i god tid. Alla fester innebär inte en lugnare kväll på stan med kompisar och några öl. Ibland ska det festas riktigt stort, t.ex. vid en födelsedag, vid en svensexa och möhippa eller när du har tagit studenten.

Att förbereda sig inför fest är något som många tycker är väldigt kul. Vissa börjar redan veckan innan med att göra olika ansiktsbehandlingar, gå till frisören och köpa nya kläder. Andra börjar inte förbereda sig förrän dagen D. Här kommer vi att tipsa om några bra sätt för att hajpa upp stämningen flera dagar innan, såväl som på festkvällen!

Bästa tipsen för festförberedelsen

  • Se till att vara ute i god tid för att hitta en outfit som du gillar. Om du känner dig bekväm i dina kläder kommer du att få ett större och bättre självförtroende – vilket i sig gör dig mer attraktiv. Välj kläder som passar för tillfället och som får dig att känna dig extra snygg.
  • Använder du nikotinprodukter som snus när du festar? Se till att beställa Zyn snus i god tid innan så att du har ett bra lager för kvällen. Om du inte gillar just Zyn kan du naturligtvis välja andra varumärken eller produkter. Det är skönt att slippa springa runt på stan och leta efter en kiosk under natten.
  • Vill du minska risken för jobbiga finnar när du ska ut på fest? Börja i god tid med en bra hudvårdsrutin med både rengöring och återfuktning. Se gärna till att hinna med en ansiktsmask innan du lägger på sminket eller går ut på kvällen.
  • Planerar du att gå till frisören innan festen ska du vara ute i extra god tid, åtminstone med din bokning. Bokningen bör du göra så snart du vet att du vill ha professionell hjälp. Däremot kan själva frisörbesöket ligga närmare festdagen om så önskas.
  • Skriv upp er! Ska ni ut på krogen och befinner er i en större stad, t.ex. Stockholm, är det rekommenderat att ni skriver upp er på listan. Skriv inte upp er på endast en, utan satsa på minst tre stycken. Ni kan vilja byta ställe under kvällens gång.

Tips inför fester/event